Byggbloggen

Här kommer vi samla våra bästa tips och tricks för att hjälpa dig inför, under eller efter ditt köp. Här hittar du till exempel tips vid montage och justering av fönster och dörrar, skötselråd, hjälp att välja rätt produkter och annat roligt som vi tror kan hjälpa dig i vardagen.

Ny eller gammal standard?


Ny eller gammal standard – vad är skillnaden? Det är dags att byta innerdörr hemma, men du känner dig osäker på vilken dörr du ska välja… Det är inte så lätt att förstå sig på måtten när det gäller innerdörrar. Dels är de udda och kan verka fel, många som har mätt känner sig osäkra […]

Kondens på utsidan av fönstret


Kondens på utsidan av fönstret Hösten är här med svalare temperaturer och högre luftfuktighet. Den här tiden på året är det många som undrar varför det blir kondens på utsidan av fönstret. Speciellt om det är nytt. Många blir oroliga över att det är något fel på fönstret, men oroa dig inte! Det är ett […]

Nätverksträff på Ingebo Hagar: Hållbarhet


Förra fredagen samlades ett antal företag och organisationer för en nätverksträff på Ingebo Hagar med tema Hållbarhet.

Gör det svårt för inbrottstjuven


Statistiken säger lite olika, men vi kan konstatera att många av inbrotten idag sker genom just entrédörren. Och det är inte alltid lätt att hålla borta tjuvarna, men du kan iallafall göra det lite svårare för dom.

Ta hand om din ytterdörr


Vore det inte härligt om ytterdörren kunde vara så vacker för alltid? Vet ni vad, det kan den! Eller ja, nästan iallafall.

Montera din ytterdörr


Har du köpt eller planerar du att köpa en ny ytterdörr och funderar över montaget?

Välj rätt ytterdörr


Här har vi sammanställt en liten guide som vi tror kan vara en god hjälp på vägen till dig som konsument.