fbpx

Ett familjärt företag

Med en lång historik inom byggbranschen kände vi till slut att det var dags att starta ett eget företag, ett familjeföretag, där vi behandlar kunder så som vi själva vill bli behandlade – med respekt och omtanke. Som en del av familjen.

Projektstöd

Vi har fått en leadercheck av Astrid Lindgrens Hembygd för att utveckla företagets e-handel och övriga digitala kanaler, med finansiering av EU och Europeiska regionala utvecklingsfonden.

Med omtanke för alla

Att driva eget företag är inte bara något man gör för sin egen skull. Självklart har man sin familjs bästa i åtanke, men att driva eget innebär också ett ansvar. Du måste som företagare vara med i kampen för att säkerställa att det finns en framtid för alla, man måste ta ansvar och göra vad man kan.

Vi på WK har från början sagt att miljö och omtanke ska vara huvudfokus för oss. Vi säljer andrasortering som andra slänger, för att vi tycker inte att det är klokt att slänga produkter med lite skönhetsfel. Det har tillverkats redan – det har redan kostat energi – och det finns säkerligen ett hem även för dessa produkter.

Som miljömål har vi sagt att vi ska bli självförsörjande och har börjat jobba för att med solceller kunna driva vår verksamhet och vara helt självförsörjande till 2022. När vi samarbetar med tillverkare besöker vi personligen fabriker och skapar relationer, för att vi vill vara kunniga och veta att även dom jobbar så gott dom kan med miljö, säkerhet och jämställdhetsfrågor.

Vi gör vad vi kan för att ni som kunder ska kunna känna er trygga och stolta över att handla hos oss.

Familjen

Johanna Karlsson


VD / Ekonomi

072-451 48 39

Johanna Karlsson

Peter Karlsson


Försäljning / Inköp

073-330 92 13

Peter Karlsson

Andreas Karlsson


Försäljning / Inköp

070-301 48 75

Andreas Karlsson

Ann-Sofie Karlsson


Styrelseordförande / Ekonomi
Ann-Sofie Karlsson

Sandra Karlsson


Administration / Marknad
Sandra Karlsson